Ga voor gemoedsrust tijdens
het realiseren van je project

Wat is de missende link in de lokale vastgoedmarkt? Hoe raam je de kosten van je vastgoedproject?
Welke juridische procedures moet je volgen? Hoe onderhandel je met de overheid?
Hoe krijg je buurtbewoners mee?

Er komt heel wat kijken bij vastgoedontwikkeling. Als betrouwbare partner wil Housing2030 jou ontzorgen.
En jij mag vooral genieten van de totstandkoming van je project. Hoe we dat aanpakken?

  1. We volgen jouw bouwproject op van A tot Z

Na 35 jaar heeft de vastgoedwereld geen geheimen meer voor ons. Slaap dus op je twee oren: wij leiden jouw project in goede banen. Na een grondige analyse van je verwachtingen pinnen we samen je doelen vast. Daarna vliegen we erin! Onze service omvat: prospectie, aankoopstrategie en verwerving, het onderhandelen met overheden, de opmaak van haalbaarheids- en marktstudies en een risico-inschatting, het verkrijgen van vergunningen en het aanbrengen van investeerders en partners. Is je project eenmaal vergund, dan ondersteunen wij je verder bij de uitvoering én de commercialisatie van je project.

  1. We stellen de communicatie rond je project op punt

Wat zijn de troeven van je vastgoedproject? Hoe leg je die het best voor aan vergunningsverlenende overheden? En hoe krijg je buurtbewoners en inwoners van aanpalende wijken of gemeenten mee? Correcte en transparante communicatie is de sleutel in de sector. Ook hierin staan wij jou graag bij.

  1. We maken jouw bouwproject futureproof

De projecten die we afleveren staan bol van de nieuwe technieken in energiezuinig bouwen, onder andere dankzij onze samenwerking met de firma Bolster. Elk project voldoet aan de laatste isolatienormen. Bovendien implementeert Housing2030 ook al volop de slimme bouwmodellen van de toekomst, die een kleinere foutenmarge garanderen. Dat zorgt voor minder problemen op de werf en dus een vlotter bouwproces. En wie wil er nu geen snellere oplevertermijn?

  1. We geven je inzicht in de vooruitgang van je project

Bij Housing2030 houden we van transparantie. Daarom geven we je de mogelijkheid om de vooruitgang van je project continu mee op te volgen via het digitaal klantenportaal. Dankzij deze handige online tool heb je altijd zicht op de bouwplanning en staan de meest recente plannen, documenten en foto’s verzameld op één plek. Jouw vragen worden bovendien snel en efficiënt beantwoord via de chatfunctie. Je kan het digitaal klantenportaal raadplegen via je desktop pc, laptop, tablet of smartphone.