Ontstaan

Housing2020 zag het levenslicht in 2010 door de krachtenbundeling van oprichters Hugo en Bruno. Met een klare missie als focuspunt: “de toekomst veranderen van het bouwlandschap in België”, stortten zij zich op kleine en grote vastgoedprojecten.

Tijdens de prille beginjaren legden zij vooral de nadruk op grotere landhuizen. Dit creëerde de opportuniteit om een nichemarkt aan te spelen en zich hierin te specialiseren. Maar zoals elke onderneming evolueerde ook Housing2020. Ze begonnen zich meer en meer toe te spitsen op appartementsprojecten, nog steeds met hun eigen karaktervolle touche.

Hugo en Bruno genieten beiden van meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedmarkt en kijken terug op vele succesvolle projecten. Expertise in verkavelingen, buitengewone bouwprojecten en duurzame energie zijn de fundamenten waar Housing2030 op bouwt.

2020 wordt 2030

Ondertussen evolueerde Housing2020 naar Housing2030. Hoog tijd om onze grenzen te verleggen, monden te doen openvallen en de vastgoedmarkt nogmaals op z’n kop te zetten.

Wie we zijn

Housing2030 staat symbool voor kwaliteit, transparantie en een nauw contact met alle belanghebbenden. Onze familiale bedrijfsvoering en de ambitie om opmerkelijke resultaten te creëren vertalen zich in karaktervolle woningen die afwijken van het ‘standaard’ grijze bouwlandschap die België kenmerkt.

Wij willen ons onderscheiden door te focussen op woningen en appartementsbouw, een hoge afwerkingsgraad door gebruik van kwaliteitsvolle materialen en door een diepe dossierkennis waar 100% transparantie centraal staat.

Housing2030 is een dynamische vastgoedpartner die constant vooruit kijkt naar de toekomst. Dit om het meeste comfort te bieden aan onze klanten maar ook om met de nieuwste technieken bouwprojecten zo efficiënt en effectief mogelijk te realiseren.

Als familiebedrijf is het ons doel om een persoonlijke service te verlenen aan elke klant. Wij bespreken tot in de details alle wensen en verlangens van de opdrachtgever en kijken samen naar alle mogelijke uitwerkingen. Het waarmaken van uw dromen is tenslotte onze droom.